Over mij Ik en Karel

Over Mij

Geboren in Wormer ben ik uiteindelijk naar Eindhoven verhuisd. Mijn interesses zijn altijd al breed geweest en ik vind veel verschillende dingen leuk. Dit stukje gaat over mij.

Qua werk heb ik voornamelijk op Service Centra voor verschillende bedrijven gewerkt. Maar ik heb ook mijn eigen massage praktijk gehad en heb gewerkt als massage instructeur. Als contrast daarop ben ik ook nog zwaardvecht instructeur geweest.

Ik hou van lezen, gamen, muziek maken, wandelen sporten en schrijven. Als je mij vraagt naar mijn “lievelings” van iets, dan zal je geen antwoord krijgen. Mijn voorkeur gaat alle kanten uit en kan van dag tot dag wisselen.

In 2022 ben ik er achter gekomen dat ik ADHD heb. Ik ben niet hyperactief maar het stukje rondom de aandacht zit er bij mij wel degelijk in. In het verleden heb ik daar onbewust veel problemen mee gehad. De diagnose heeft voor mij heel veel verklaard. Dat ik nu weet wat er aan de hand is zorgt er ook voor dat ik makkelijker met dingen om kan gaan.

Opgroeiend in een digitaal tijdperk heb ik altijd al willen kijken of ik dingen kan creëren en kan delen via het internet. Ik heb daar veel in geprobeerd maar val iedere keer terug op schrijven. Zo kwam ik uiteindelijk op 365 Dagelijks Leven. En blog over de dingen die ik leuk vind. Een blog over mij.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *